Christmas Brotherhood

Verlopen!

Wanneer:

zaterdag 17 december 2022

Tijd:

10:00 - 17:00

Christmas Brotherhood 
Zet 17 december maar in je agenda, want de Brotherhooddag is terug met een Kerst editie.
En wat een programma… Met een masterclass uitbenen wild zwijn, een messenslijper die je messen vlijmscherp maakt, een heerlijke demo Frikandellington, veel vuur en toffe kerstaanbiedingen zit de dag bommetje vol.
Alles is gratis toegankelijk! Wil je de volledige masterclass uitbenen volgen is het raadzaam om een ticket te bestellen (kosten €15,- pp).
Programma 17 dec:
10.00 uur 
Winkel open met dikke aanbiedingen! Hou onze socials of webshop in de gaten om de aanbiedingen te zien.
10.00 – 16.00 uur
Dé Messenslijper is aanwezig. Neem je eigen messen mee en laat ze slijpen door deze vakman uit Nijmegen! In zijn mobiele slijpbus zorgt hij ervoor dat je messen voor een kleine prijs weer als nieuw worden.
10.30 uur – 12.00 uur
Masterclass Wild Zwijn uitbenen. Slager Rene Derkse deelt een compleet wild zwijn op en legt je uit welk deel waar zit. Natuurlijk staan de bbqs te roken om ook wat te kunnen proeven! Zeker zijn van een plekje, meld je dan aan.
12.00 – 13.30 uur
Demo Frikandellington van @schaftzonderspijt . Deze kruising tussen frikandellen & het traditionele Beef Wellington is een echte klassieker voor het kerstmenu aan het worden. Al opgepikt door alle landelijke bladen van betekenis en nu bij ons voor de deur.
14.00 – 15.00 uur
Uitbenen Haas
Als er een echte slager aanwezig is, maken we er ook goed gebruik van! Rene Derkse beent nog even een haas uit voor ons. Komen kijken dus !
10.00 – 17.00 uur
Kindervuur! Met warme chocomel (beetje gluhwein), marshmallows en ordinair fikkie stoken
10.00 – 17.00
Bar geopend voor de dorstige medemens
We zien je op onze Christmas Brotherhood zaterdag 17 december

Add comment

Meer weten?

Heb je vragen over dit evenement of wil je graag als groep boeken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

We helpen graag!

Meer evenementen

Winkelwagen