Bezoek onzeBBQ winkel

Je vindt onze shop op De Houtwerf in Nijmegen.

Black and Blue BBQ

Black & Blue BBQ heeft een BBQ winkel op De Houtwerf in Nijmegen. Hier kun je terecht voor je keramische barbecues, kamado’s, pellet barbecues, BBQ gear, houtskool, sauzen en rubs. Parkeer lekker voor de deur en zoek uit wat je graag wil!

In de winkel vind je een mix van de mooiste keramische BBQ’s, houtskool barbecues, binnen- en buitenlandse kruiden en sauzen en al je tools voor de echte outdoor cooking experience.

Alle BBQ’s en BBQ producten, gecombineerd met een goed staaltje outdoor cooking staan ook online. Je bestelling in de webshop is ook af te halen in de winkel op de Hatertseweg 23b. Geef tijdens de bestelling aan dat je het komt afhalen in de winkel en betaal geen verzendkosten!

Wij verkopen de BIG Three: Big Green EGG, Kamado Joe en The Bastard. Moeite met kiezen? Bekijk dan onze reviews van deze merken

Naast deze kamado merken hebben wij een ruim assortiment aan BBQ producten:

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 – 18:00
Woensdag 10:00 – 18:00
Donderdag 10:00 – 18:00
Vrijdag 10:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 17.00
Zondag Gesloten
Bekijk assortiment

Workshops

Voor de tofste workshops ben je bij Black & Blue BBQ aan het juiste adres! We geven zowel workshops op basis van open inschrijving als workshops voor vriendengroepen, bedrijfsteams, families en vrijgezellenfeesten!

Check de open inschrijving voor de eerstvolgende geplande workshop. Wil je met een groep komen? Bekijk de verschillende groepsworkshops en plan je eigen datum en tijd!

Bekijk workshops