Kamado Masterclass

Verlopen!

Wanneer:

zaterdag 09 april 2022

Tijd:

12:00 - 15:00

Kosten:

€69.00

Locatie:

Black & Blue BBQ

Houtwerf, Hatertseweg 23B, Nijmegen

In deze masterclass worden alle basisprincipes van een kamado uitgelegd. Van de werking van het keramiek, het aansteken van de BBQ, gebruik van houtskool en rookhout tot de temperatuurcontrole, je krijgt alles uitgelegd. Natuurlijk worden er gerechten bereid en kun je de heerlijke smaken ook proeven.

Dit is de ideale masterclass als je net een kamado gekocht hebt of van plan bent om er eentje aan te schaffen.

Dit is een masterclass voor de beginner of licht gevorderde BBQ’er, volledig gericht op de keramische BBQ. Let op: In de masterclass geeft de pitmaster je veel informatie en laat je zien hoe je technieken aanpakt op de kamado. Een enkel recept kun je zelf maken, maar de focus ligt op informatie overdracht. Liever zelf aan de slag? Schrijf je dan in voor een volledige workshop.

Deze masterclass is inclusief uitleg, begeleiding, eten en drankjes. Eventuele wijzigingen zijn onder voorbehoud. Aanmelden kan via info@black-and-blue-events.nl of het onderstaande formulier. Natuurlijk kan je ook even bellen naar 06-41841010 of langskomen bij Black & Blue Events.

Inschrijven

Meer weten?

Heb je vragen over dit evenement of wil je graag als groep boeken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

We helpen graag!

Meer evenementen

Winkelwagen