Summer Kick Off BBQ Event
Wanneer:zaterdag 08 april 2023 |
Tijd:10:00 - 17:00 |
Locatie:Black & Blue BBQHoutwerf, Hatertseweg 23B, Nijmegen |
Summer Kick Off BBQ Event
Op zaterdag 8 april knallen we alvast de zomer in met onze Summer Kick Off. We hebben weer een divers programma neergezet, dus zorg dat je erbij bent! Met een masterclass Bayou & Cajun BBQ van onze Pitmaster Jurgen, een 1-op-1 afspraak met Arno van The Bastard, een demo van Traeger Grills en een aantrekkelijke voorjaarsopruiming zit de dag bommetje vol.
Alles is gratis toegankelijk! Wil je aan de masterclass Bayou & Cajun BBQ deelnemen is het raadzaam om een ticket te bestellen
Programma 8 april:
10.00 uur
Winkel open met voorjaarsopruiming. De loods en de winkel zijn opgeruimd en er gaan enkele demo-modellen, showroom modellen of overjarige modellen in de aanbieding. Hou onze socials of webshop in de gaten om de aanbiedingen te zien. De nieuwe merken zijn ook te zien, wat te denken van de slijpers van Horl of de kamado’s van Big Green Egg!
10.00 – 17.00 uur
Maak een afspraak met The Bastard. Helemaal vanuit het westen van het land komt Arno, sales manager van The Bastard, naar Black & Blue BBQ om je uitleg te geven over het merk en al je vragen te beantwoorden. Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van een Bastard BBQ maar heb je nog enkele vragen, dan is dit jouw moment! Plan je afspraak in en krijg 1-op-1 advies.
Een afspraak duurt 45 minuten. Afspraak inplannen? Reserveer je plekje via mail of bel, 0641841010
Mogelijke starttijden: 10.00 uur – 10.45 uur – 11.30 uur – 12.15 uur – 13.00 uur – 13.45 uur – 14.30 uur – 15.15 uur – 16.00 uur
10.00 – 17.00 uur
Traeger is in da house! Met demo’s en uitleg over het barbecueën op een pellet-BBQ. Het gemak, de rooksmaak en natuurlijk de kwaliteit wordt getoond. Natuurlijk laten ze ook hun nieuwste modellen zien!
11.00 uur – 13.00 uur & 14.00 uur – 16.00 uur
Masterclass Bayou & Cajun BBQ. Pitmaster Jurgen demonstreert in deze masterclass traditionele Mississippi gerechten. Bayou stuffed Turkey Wings, oesters worden met een jute zak gerookt op de BBQ en hij laat zien hoe je de lekkerste Cajun Seafood Boil maakt. Je leert het allemaal van onze wereldkok Jurgen. Reserveer je ticktet (kosten €15,-) via deze link:
11.00 – 13.00 uur: Masterclass Bayou & Cajun BBQ – 8 april – 11.00 uur
14.00 – 16.00 uur: Masterclass Bayou & Cajun BBQ – 8 april – 14.00 uur
10.00 – 17.00
Bar geopend voor de dorstige medemens
We zien je op onze Summer Kick Off BBQ Event 8 april!