Winter BBQ

Verlopen!

Wanneer:

woensdag 28 december 2022

Tijd:

18:30 - 22:30

Kosten:

€89.00

Locatie:

Black & Blue BBQ

Houtwerf, Hatertseweg 23B, Nijmegen

Winter BBQ, elk jaar wordt het meer populair. Bereid winterse gerechten op je BBQ, maak stoofpotjes en varieer in het gebruik van je gietijzer. Ondanks dalende temperaturen laten wij je niet in de kou staan!

NIVEAU: licht gevorderd

Wat leer je?

Het maken van winterse gerechten op je BBQ, van stoofpot tot echte seizoensgerechten. Leer je BBQ te gebruiken voor verschillende doeleinden en natuurlijk gaan we veel aan de slag met Dutch Ovens en andere gietijzeren pannen.

Wat maak je?

Je gaat aan de slag met gerechten als Kip op hooi uit de Dutch Oven, Stoofpot, een heerlijk stuk wild in saus, winterse bijgerechten en natuurlijk nog veel meer…

Praktisch

Deze workshop is inclusief uitleg, begeleiding, eten en drankjes. Eventuele wijzigingen zijn onder voorbehoud. Aanmelden kan via info@blackandbluebbq.nl of het onderstaande formulier. Natuurlijk kan je ook even bellen naar 06-41841010 of langskomen in de winkel bij Black & Blue BBQ.

Meer weten?

Heb je vragen over dit evenement of wil je graag als groep boeken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

We helpen graag!

Meer evenementen

Winkelwagen