Pop-up BBQ Diner - 18 november- Mexicaanse Herfst

Pop-up BBQ Diner – Mexicaanse Herfst

Verlopen!

Wanneer:

zaterdag 18 november 2023

Tijd:

19:00 - 23:00

Kosten:

€69.00

Locatie:

Black & Blue BBQ

Houtwerf, Hatertseweg 23B, Nijmegen

Pop-Up BBQ Diner, Mexicaanse Herfst

Zaterdag 18 november hebben we onze Herfst Editie van het Pop-up BBQ Diner. We gaan dit keer naar de kruidige keuken van Mexico met recepten die je verwarmen in deze herfstperiode.

Schuif aan onze lange tafels om de vuurplaats aan en ontdek de diversiteit van Noord-Amerikaanse gerechten van het vuur. Geniet van de vuurplaats demo’s tijdens je diner en deel de gerechten met je buurman of -vrouw. In meerdere rondes zal het eten uitgeserveerd worden.

Je zit aan lange gedekte tafels als één groot geheel en gerechten worden op een bord uitgeserveerd of met elkaar gedeeld. Je eet meerdere gangen en naast de show & demo activiteiten op de vuurplaats krijg je ook uitleg over wat je eet en hoe het bereid is. Je eet een combinatie van vlees, vis, groentes en bijgerechten, allemaal met een Mexicaanse vibe. Natuurlijk serveren we bijpassende wijnen of een heerlijk speciaalbiertje.

Praktisch

Zaterdag 18 november. Inloop vanaf 18.30 uur, start BBQ Diner om 19.00 uur tot 23.00 uur.

Prijs: €69,- per persoon, exclusief drinken. Voor dit Pop-up BBQ diner zijn beperkte plekken beschikbaar. Tickets zijn te koop in onze webshop. Betaling bevestigt je deelname.

Eet je geen vlees of vis? Geef dit dan vooraf aan ons door. Helaas is het niet mogelijk om op deze avond rekening te houden met andere diëten en allergieën.

We zitten binnen rondom de Vuurplaats.

Read More

Meer weten?

Heb je vragen over dit evenement of wil je graag als groep boeken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

We helpen graag!

Meer evenementen

Winkelwagen