Diner van de BBQ

Verlopen!

Wanneer:

zaterdag 29 oktober 2022

Tijd:

16:00 - 20:00

Kosten:

€89.00

Locatie:

Black & Blue BBQ

Houtwerf, Hatertseweg 23B, Nijmegen

Je begint met uitleg over de avond en gaat dan snel aan de slag. De voorbereiding is essentieel en enkele gerechten garen langere tijd op de BBQ. Met elkaar maak je complete gangen van het diner. Tussen elke gang door wordt er informatie gegeven over de verschillende BBQ-technieken, temperatuurcontrole en wordt het volgende gerecht natuurlijk verder bereid. De afsluiting gebeurt natuurlijk met een heerlijk toetje van de BBQ!

Niveau: licht gevorderd tot gevorderd. Er wordt vanuit gegaan dat je al een bepaalde basiskennis hebt, dat je de verschillen tussen direct en indirect barbecueën weet en al ervaring hebt met je BBQ stabiel op temperatuur houden.

Deze workshop is inclusief uitleg, begeleiding, eten en drankjes. Eventuele wijzigingen zijn onder voorbehoud. Aanmelden kan via info@blackandbluebbq.nl of het onderstaande formulier. Natuurlijk kan je ook even bellen naar 06-41841010 of langskomen in de winkel bij Black & Blue BBQ.

Inschrijven

Meer weten?

Heb je vragen over dit evenement of wil je graag als groep boeken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

We helpen graag!

Meer evenementen

Winkelwagen