Pop-up BBQ Diner – Lente Editie

Wanneer:

zaterdag 25 maart 2023

Tijd:

19:00 - 23:00

Kosten:

€59.00

Locatie:

Black & Blue BBQ

Houtwerf, Hatertseweg 23B, Nijmegen

Pop-Up BBQ Diner, de Lente Editie

Zaterdag 25 maart hebben we onze Lente Editie van het Pop-up BBQ Diner. Schuif aan onze lange tafels om de vuurplaats aan en geniet van heerlijke BBQ lekkernijen die passen bij het voorjaar. Geniet van de vuurplaats demo’s tijdens je diner en deel de gerechten met je buurman of -vrouw.

Je zit aan lange gedekte tafels als één groot geheel en gerechten worden op een bord uitgeserveerd of met elkaar gedeeld. Je eet meerdere gangen en naast de show & demo activiteiten op de vuurplaats krijg je ook uitleg over wat je eet en hoe het bereid is. Je eet een combinatie van vlees, vis, groentes en bijgerechten, allemaal met een lentetwist. Natuurlijk serveren we bijpassende wijnen of een heerlijk speciaalbiertje.

Praktisch

Zaterdag 25 maart. Inloop vanaf 18.30 uur, start BBQ Diner om 19.00 uur tot 23.00 uur.

Prijs: €59,- per persoon, exclusief drinken. Voor dit Pop-up BBQ diner zijn beperkte plekken beschikbaar. Tickets zijn te koop in onze webshop. Betaling bevestigt je deelname.

TICKET KOPEN

Eet je geen vlees of vis? Geef dit dan vooraf aan ons door. Helaas is het niet mogelijk om op deze avond rekening te houden met andere diëten en allergieën.

We zitten binnen rondom de Vuurplaats.

Meer weten?

Heb je vragen over dit evenement of wil je graag als groep boeken? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

We helpen graag!

Meer evenementen

Winkelwagen